Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού!

Οδηγίες προς τους φίλους του Παναθηναϊκού για την προσέλευση και την κόσμια συμπεριφορά τους στον πέμπτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό δίνει με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ.

Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού
«Κατευθύνσεις» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την ομαλή προσέλευσή τους στο ΟΑΚΑ για τον πέμπτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας εξέδωσε η ΚΑΕ.

«Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν εν όψει της του αποψινού 5ου τελικού με τον Ολυμπιακό (4/6, 7.45μ.μ.) είναι τα κάτωθι:

-Για την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τις Θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 καθώς επίσης και αυτές των VIP 1 και 2.

-Θα παραμείνουν κλειστές οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107β καθώς επίσης και οι οχτώ πρώτες σειρές στα διαζώματα 134β, 136β και 138β.

-Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 17.30

-Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις Θύρες εισόδου σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε όσους φέρουν κράνος μοτοσυκλέτας.

-Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

-Θα χρησιμοποιηθεί ειδική φυσούνα εισόδου των αθλητών που θα φτάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεξιά κι αριστερά της φυσούνας θα έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται επίσης ικανός αριθμός αστυνομικών και ιδιωτικής ασφάλειας.

-Απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα- αναπτήρες κτλ) και οι φέροντες θα τα παραδίδουν στην είσοδο κατά τη διάρκεια του ελέγχου
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: