Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

«Στηρίξτε την ομάδα, μην ασχολείστε με τον αντίπαλο»

Μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει την ομάδα και να βοηθήσει τους παίκτες του Αλβέρτη να φτάσουν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έστειλε η ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Στηρίξτε την ομάδα, μην ασχολείστε με τον αντίπαλο»
Ανακοίνωση με την οποία οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πρέπει να στηρίξουν την ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ.

Σε αυτή ζητά από τον κόσμο να μην ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό και κοιτάξει μόνο με φωνή να βοηθήσει τους παίκτες του «τριφυλλιού» να φτάσουν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

Φίλοι του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να δώσει τον τελευταίο αγώνα της φετινής περιόδου ώστε να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Αυτός ο αγώνας όπως ήδη γνωρίζετε, αφού έχετε εξαντλήσει τα εισιτήρια θα διεξαχθεί στην έδρα μας. Στο σπίτι μας…

Κι ως γνωστόν το σπίτι μας το προστατεύουμε. Την ομάδα μας την αγαπάμε και την ακολουθούμε με πίστη και αφοσίωση. Και δεν επιθυμούμε να την «τραυματίσουμε» με κανέναν τρόπο.

Στηρίξτε τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών με τη φωνή σας, με τις όμορφες εκδηλώσεις που θα εκφράζουν την πίστη στην ομάδα μας.

Δημιουργήστε μια μοναδική αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια ατμόσφαιρα όπως μόνο στο ΟΑΚΑ ξέρουμε να δημιουργούμε.

Υβριστικά συνθήματα, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, φωτοβολίδες δεν μας εκφράζουν γιατί εμείς υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Μην ασχολείστε με τον αντίπαλο… Μην απαντάτε σε πιθανές προκλήσεις γιατί εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, εμείς έχουμε το πλεονέκτημα, εμείς θέλουμε να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο.

Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για την τελική προσπάθεια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: