Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Στοχ: «Θέλω να επιστρέψω στη Φενέρ»!

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Φενερμπαχτσέ, ομάδα από την οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, επανέλαβε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Στοχ: «Θέλω να επιστρέψω στη Φενέρ»
Μέσω προσωπικής του ιστοσελίδας (stoch.fsagency.eu) ο Μίροσλαβ Στοχ εξέφρασε την επιθυμία του σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στόχος του Σλοβάκου άσου που έπαιξε φέτος με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ έχοντας καλές και κακές στιγμές, είναι να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία ανήκει, δηλαδή τη Φενερμπαχτσέ.

«Έχω ήδη πει πολλές φορές ότι την Κωνσταντινούπολη την έχω πραγματικά αγαπήσει. Αν και είμαι εδώ μόνο για λίγο, είναι ωραίο που άνθρωποι με θυμούνται, ζήτησαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες και με ρωτούσαν για το μέλλον μου. Είμαι παίκτης της Φενερμπαχτσέ, με την οποία έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Φυσικά και θα ήθελα να γυρίσω στη Φενέρ αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση» δήλωσε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται ο Στοχ.

Βέβαια, η επιστροφή του Σλοβάκου στην τουρκική ομάδα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση αφού στη γειτονική χώρα υπάρχει περιορισμός στους ξένους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε κάθε ομάδα, γεγονός που σχολίασε και ο μάνατζέρ του, Μίλαν Λεντνίτσκι:

«Στην Τουρκία έχει μειωθεί το ποσοστό των ξένων παικτών σε μία ομάδα. Στη Φενέρ είναι ιδιαίτερα δύσκολη η κατάσταση γιατί αυτή την στιγμή έχει πέντε παραπάνω παίκτες από αυτούς που επιτρέπεται πρέπει. Κατά συνέπεια για τον Στοχ τα πάντα θα εξαρτηθούν από τους κανόνες των μεταγραφών το καλοκαίρι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: