Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αρέσει και ο Δημούτσος!!

Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να υπογράψει ο Άγγελος Αναστασιάδης με τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Αρέσει και ο Δημούτσος
Μέσα στις επόμενες δύο – τρεις μέρες αναμένεται να υπογράψει ο Άγγελος Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ, θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ και ταυτόχρονα οι ιθύνοντες του συλλόγου καταστρώνουν το πλάνο της επόμενης περιόδου.

Μία περίπτωση που φέρεται να αρέσει στους Θεσσαλονικείς είναι εκείνη του Ελίνι Δημούτσου. Ο 26χρονος μέσος ανήκει στον Ατρόμητο και το συμβόλαιό του λήγει το 2016, αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι αποχωρεί από το Περιστέρι.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν «Δικέφαλο του Βορρά» να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον διεθνή άσο.

Είναι φανερό λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ ρίχνει βάρος στην ελληνική αγορά, αφού μετά τον Γούτα της Ξάνθης (ίσως κι άλλους παίκτες που αγωνίζονται στη Super League) εξετάζουν και το θέμα Δημούτσου που παραχωρείται από τον Ατρόμητο.

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη πάντως με τον Αναστασιάδη, όλα αυτά τα θέματα παικτών, μπαίνουν σε μία σειρά και θα παρουσιάσουν εξέλιξη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: