Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Κινούνται για Τόμιτς οι Τζαζ!!

Σοβαρές σκέψεις για να καλέσουν τον Άντε Τόμιτς έχουν οι Γιούτα Τζαζ, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των «Μορμόνων», Ουόλτ Περίν. Τι ισχύει στο συμβόλαιο του υψηλόσωμου σέντερ της Μπαρτσελόνα…

Κινούνται για Τόμιτς οι Τζαζ!
Οι μέρες του Άντε Τόμιτς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα πιθανότατα να είναι μετρημένες, καθώς οι Γιούτα Τζαζ θέλουν να τον έχουν μαζί τους τη νέα σεζόν στον μαγικό κόσμο του NBA.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος των «Μορμόνων», Ουόλτ Περίν κλήθηκε να απαντήσει πέντε ερωτήσεις στην ιστοσελίδα «Deseret News» σχετικά με τα πλάνα που έχει σχεδιάσει για την επόμενη χρονιά και μεταξύ αυτών υπήρχε μια και για τον 27χρονο Κροάτη.

«Ο Τόμιτς έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Ισπανία, σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Βρισκόμαστε στο σημείο που προσπαθούμε να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με την πληρωμή της ρήτρας του», ήταν η τοποθέτηση του Περίν.

Ο ύψους 2.18 σέντερ, είχε επιλεχθεί στο νούμερο 44 από τους Γιούτα Τζαζ κατά την διάρκεια των ντραφτ του NBA το 2008, ωστόσο συνέχισε την ευρωπαϊκή του καριέρα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ, στην συνέχεια στην Ρεάλ Μαδρίτης και από το καλοκαίρι του 2012 στην Μπαρτσελόνα.

Στο συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» υπάρχει το λεγόμενο NBA out όπου καλούνται να πληρώσουν οι Τζαζ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους από τώρα… αλλιώς υπομονή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: