Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«Ντόπες» για νέο break στο ΟΑΚΑ!

Περισσότεροι από 250 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών εν όψει του τελικού της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ ζητώντας νίκη και πρωτάθλημα στο «άντρο» των αντιπάλων.

«Ντόπες» για νέο break στο ΟΑΚΑ
Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν χάνει την πίστη του. Περίπου 250 φίλοι της οργανωμένοι αλλά και μεμονωμένοι φίλαθλοι, πήγαν το απόγευμα στο ΣΕΦ και πριν από την έναρξη της προπόνησης της ομάδας θέλησαν να τονώσουν την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» πριν την τελική μάχη με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη στις 19:00, αλλά τουλάχιστον μια ώρα πριν είχαν αρχίσει να μαζεύονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ φίλοι των Πειραιωτών που με συνθήματα ή απλές παροτρύνσεις ζητούσαν νέο break στο ΟΑΚΑ. Την αποθέωση γνώρισε ο Βασίλης Σπανούλης. Οι παίκτες τούς ευχαρίστησαν και δεσμεύτηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη.

Μία τελευταία ψυχολογική ώθηση αναμένεται να πάρει ο Ολυμπιακός από τον κόσμο του και το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το ΟΑΚΑ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: