Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«Κάτι ιδιαίτερο για τον Παναγιώτη»

pellios-610x385
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος. Μίλησε για την εκδήλωση που έγινε προς τιμή του μπαρπά – Νίκου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Ποικιλίδη και τόνισε πως γίνει κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση και προς τιμή του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φιλώτας Πέλλιος:
Για την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη με την φόρμα του ΠΑΟΚ:
“Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετέχει σε πολλά παιχνίδια που κάνουμε και σε πολλές εκδηλώσεις με την φόρμα του ΠΑΟΚ. Τον έχουμε σε παιχνίδια τον Άγγελο και όταν μπορεί έρχεται και συμμετέχει. Χθες ήμασταν ως βετεράνοι”.
Για την εκδήλωση που έγινε στην μνήμη του μπαρμπά-Νίκου:
“Εκτός από ορισμένους ήμασταν όλοι εκεί. Δεν μπορούσαμε να μην βρεθούμε για τον μπάρμπα-Νίκο από την Τούμπα. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε αφιερώσει την ζωή του για τον ΠΑΟΚ και όποιος περνάει από τα μέρη εκείνα μπορεί να δει το μουσείο του ΠΑΟΚ και το τι έχει κάνει. Όλα όσα έχει κάνει το έχει κάνει μόνος του. Ο άνθρωπος έζησε και αγαπούσε όλη του τη ζωή την οικογένεια του και τον ΠΑΟΚ. Από τα λεγόμενα των κοντινών ανθρώπων του θα ονομάσουν το γήπεδο στο χωρίο το όνομα του μπάρμπα – Νίκου για την ομάδα ΠΑΙΩΝ Τούμπας. Έκανε 20 χρόνια στην ομάδα και συνέβαλε πάρα πολύ σε αυτό”.
Για το τι του είπε ο Αναστασιάδης:
“Τον Άγγελο τον γνωρίζω λίγο παραπάνω γιατί μεγαλώσαμε μαζί. Δεν αναφέρθηκε στην ομάδα η στο μέλλον του ΠΑΟΚ. Πάρα πολλοί τον ρωτούσανε και έλεγε πως βρισκόταν εκεί για την κηδεία του μπάρμπα -Νίκου και πως ήταν εκεί ως βετεράνος του ΠΑΟΚ. Σαν φίλοι είπαμε ορισμένα πράγματα αλλά εκεί ήμασταν για άλλο λόγο. Υπήρχε μια πολύ καλή οργάνωση πάρα πολλά παιδιά αγωνίστηκαν. υπήρχαν παιδιά που φώναζαν και ήταν και ο τρομπετίστας μας. Τιμήσαμε την μνήμη του Μπάρμπα – Νίκου. Η εκδήλωση”.
Για τον Παναγιώτη Ποικιλίδη:
“Η εκδήλωση ήταν και για τον Παναγιώτη Ποικιλίδη αλλά θα κάνουμε αργότερα και κάτι ιδιαίτερο. Πρέπει να γίνει ένα φιλικό και το δικαιούται. Ήταν ένα παλικάρι και όσο μπορούσε, βοηθούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ τον ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: