Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Όλοι, συν τους Δημήτρη και Θανάση…!

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία για τον πέμπτο τελικό (04/06, 19:45) της Α1 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Παρουσία των Δημήτρη και Θανάση Γιαννακόπουλου η τελευταία προπόνηση.

Όλοι, συν τους Δημήτρη και Θανάση…
Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού (04/06, 19:45) πέμπτου αγώνας της σειράς των τελικών της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Οι πρωταθλητές περιμένουν με μεγάλη προσμονή το παιχνίδι και δηλώνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή και σώμα στο παρκέ, προκειμένου να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους εντός των συνόρων.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση, στην οποία έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες, οι οποίοι είναι στη διάθεση του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και οι συνεργάτες του έδωσαν μεγάλο βάρος στην τακτική και την αγωνιστική ανάλυση του αντιπάλου.

Στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκαν επίσης, όπως συνηθίζουν άλλωστε, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση και εμψύχωσε τους παίκτες, αλλά και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Η αποστολή θα καταλύσει απόψε σε ξενοδοχείο και από εκεί θα αναχωρήσει αύριο για το ΟΑΚΑ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: