Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«Όλοι θέλουν να μείνουν»

c413fe87a9f9a4449313c7d4bfd80184_L-630x378
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Σάββας Σιατραβάνης. Μίλησε για την χρονιά που πέρασε και τόνισε πως παρά το γεγονός πως οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και οι παίκτες ακόμα δεν έχουν πληρωθεί, κάνουν υπομονή καθώς είναι ευκαιρία ζωής να παίζουν στον “Γηραιό”.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Σιατραβάνης:
Για την χρονιά του Ηρακλή:“Ήταν μια χρονιά με παρά πολλά προβλήματα. Συνέβησαν πολλά και ήταν αποτυχημένη γιατί δεν φέραμε τον Ηρακλή από την Β’ στην Α’. Δεν έχει σημασία να πούμε ποιος φταίει , όλοι φταίμε. Τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα”.
Για τα κρίσιμα παιχνίδια που χάθηκαν:“Είχαμε δύο εντός παιχνίδια με Ψαχνά και Χανιά για να επιστρέψουμε. Κερδίζαμε τα Ψαχνά σε όλο το παιχνίδι και ισοφαριστήκαμε χωρίς ευκαιρία και να μπορούμε να αντιδράσουμε. Ήταν κομβικό σημείο και ίσως να κερδίζαμε θα κάναμε κάτι παραπάνω. Με το αν βέβαια δεν κάνουμε κάτι”.
Για το μέλλον του:“Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο. Το θέμα είναι τι θα γίνει. Έχουμε πρόβλημα με τα οικονομικά μας. Πρέπει κάτι να αλλάξει και κάτι να γίνει. Έγιναν όλα απότομα. Μας είπαν να κάνουμε 10 μέρες υπομονή και πως θα υπάρξουν εξελίξεις. Φύγαμε με τον σκεπτικό πως κάτι θα αλλάξει, χωρίς χρήματα βέβαια. Το να παίζεις στον Ηρακλή είναι μια ευκαιρία ζωής. Κάνεις υπομονή, τα κρατάς όλα μέσα σου και βγάζεις το 100%. Όλοι οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν απλά δεν τα καταφέραμε”.
Για το αν χάθηκε η άνοδος στην κανονική αγωνιστική περίοδο:“Σίγουρα θα ήταν διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου που έκανε την χειρότερη συγκομιδή στα πλέι οφ βγήκε τρίτος και κυνηγάει την άνοδο”.
Για τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα:“Δεν μπορώ να κρίνω τους προπονητές. Ο καθένας έχει την δική του φιλοσοφία. Η τελευταία αλλαγή μας βοήθησε προς το καλύτερο”.
Για την στάση που έχουν οι παίκτες του Ηρακλή:“Όλοι θέλουν να μείνουν σε αυτή την ομάδα. Αν έρθει κάτι καλύτερο όλοι θα παρακαλάνε να έρθουν. Περιμένεις και κάνεις υπομονή”.
Για το αν ένιωσαν μόνοι οι παίκτες στην διάρκεια της σεζόν:“Νιώσαμε μόνοι είναι αλήθεια αυτό. Βέβαια, είχαμε τον κ. Τσαλίκη που ήταν κάθε μέρα και σε όλες τις προπονήσεις μαζί μας”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: