Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Βασίλη πάρε το όπλο σου!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την εμφάνιση που χρωστάει ο Βασίλης Σπανούλης στον αποψινό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Βασίλης Σπανούλης στη σειρά με των τελικών έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις ανάλογες με την τεράστια κλάση του. Ο Kill Bill, χρωστάει μια εξαιρετική εμφάνιση και ελπίζουμε να την πραγματοποιήσει τώρα, την πιο κρίσιμη στιγμή.
Δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Μιλάμε για τον… μόνιμο MVP των φάιναλ φορ, μιλάμε για μια καλαθομηχανή που μόλις βρει ρυθμό ουδείς μπορεί να τον σταματήσει. Κόντρα στους «πράσινους» σίγουρα έχει στο μυαλό του στις… αποδείξεις και αυτό κατά τη γνώμη μας είναι το μεγάλο του λάθος.
Βασίλη παίξε ελεύθερα, πάρε το όπλο σου και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. Βάλε την μπάλα στο καλάθι και ας μην σου δίνουν φάουλ στις διεισδύσεις. Παίξε εσύ το παιχνίδι σου και όλα θα γίνουν. Η σημερινή βραδιά, μπορεί να είναι μεγάλη και πρέπει να είναι.
Μπορεί να μην έγινε το 3-1 στο ΣΕΦ, μπορεί να γίνει το 2-3 στο ΟΑΚΑ.  Γιατί όπως λένε και οι μπασκετικοί, στο συγκεκριμένο άθλημα, κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Για να δούμε…
Υ.Γ. Η Εθνική του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στη Νιγηρία, έχει τύχη. Ομάδα που πρέσαρε ψηλά, είχε τρεξίματα και ταχύτητα, που δημιούργησε ευκαιρίες. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά όταν φτάνεις κοντά στο γκολ, κάποια στιγμή θα… ματώσεις τα αντίπαλα δίχτυα. Ίσως ο Σάντος θα πρέπει να κοιτάξει καλύτερα την ομάδα που αγωνίστηκε κόντρα στους Νιγηριανούς. Γιατί κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι που χρησιμοποιήθηκαν ήταν αναπληρωματικοί. Κορυφαίος όλων ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των αφρικανών και λίγο έλειψε να πετύχει γκολ… Μέσι. Με τον Φέτφα, η Εθνική γίνεται πιο απρόβλεπτη, πιο όμορφη. Καμία σχέση με την ομάδα που δεν μπορεί να περάσει τη σέντρα…

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: