Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Αποχαιρέτησε το… μουστάκι από την Πορτογαλία!!

Ο Πάουλο Μασάντο, υπογράφοντας ως μουστάκι από την Πορτογαλία, παραδέχθηκε ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους πάντες για τη συμπαράσταση.

Αποχαιρέτησε το… μουστάκι από την Πορτογαλία!
Ο Πάουλο Μασάντο με μήνυμά του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξή στα δύο χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα.

Ο πρώην –πλέον- άσος των ερυθρολεύκων αφήνει το… καλύτερο για το τέλος καθώς με το χιούμορ που πάντα τον χαρακτηρίζει υπογράφει ως «το μουστάκι σας από την Πορτογαλία».

Διαβάστε όσα αναφέρει ο Μασάντο…

«Φίλοι μου, τώρα μπορώ να επιβεβαιώσω της φήμες περί αποχώρησης μου από τον Ολυμπιακό. Πριν ακούσω κάτι από όποιονδήποτε θέλω να πω ότι τα αυτά τα δύο χρόνια ήταν φανταστικά. Ήταν τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και πάντα θα μιλώ με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον τρόπο που με υποδεχθήκατε και γιατί μου συμπεριφερθήκατε σαν να είστε η οικογένειά μου, κάτι που έκανε να νιώθω στην Αθήνα το σπίτι μου και ειδικότερα το Καραϊσκάκη.

Ποτέ δεν θα σας ξεχάσω και πάντα θα φέρω μαζί μου τη ψυχή σας, την αγάπη σας και το πάθος σας.

Θα σας δω σύντομα. Σας ευχαριστώ.

Το μουστάκι σας από την Πορτογαλία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: