Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Έρχονται «κιτρινόμαυρα» χτυπήματα!

Σε πρώτο πλάνο είναι για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Κάρλος Κάλβο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι σε πρώτο πλάνο, με την «Ένωση» να ετοιμάζει άμεσα χτυπήματα για την απόκτησή τους.

Έρχονται «κιτρινόμαυρα» χτυπήματα
Αυτή τη στιγμή οι πρώτοι στόχοι της ΑΕΚ για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Κάρλος Κάλβο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Επιθυμία της «Ένωσης» είναι να αποκτήσει και τους τρεις ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα δυναμώσει σε επίθεση, άκρα και τη μεσαία της γραμμής.

Με τον διεθνή επιθετικό έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα, με το κλίμα να είναι πολύ καλό και απομένει να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά τον Κάλβο, ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτησή του μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις της Skoda Ξάνθης που έχει το μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και όλα δείχνουν ότι αυτή η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη.

Για τον Κουρμπέλη τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις για την παραχώρηση του νεαρού μεσοαμυντικού, αλλά τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στους δύο συλλόγους για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Εν τω μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την απόκτηση του Ντάνκο Λάζοβιτς που θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και χρειάζεται να καλυφθεί η μικρή (οικονομική) διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: