Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

«Ακόμα καλύτεροι του χρόνου»

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια και αυτό επιβεβαιώθηκε στο δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα ο εκ των χορηγών της ΚΑΕ, ο Θανάσης Χατζόπουλος.

«Ακόμα καλύτεροι του χρόνου»
Ο αντιπρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε σε όλα τα μέλη της ομάδας. «Η προσπάθεια που έγινε φέτος ήταν συγκινητική. Αναδείξατε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Η προσπάθειά σας ήταν επίπονη, όπως επίπονη ήταν και η προσπάθεια της διοίκησης για να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που, από την αρχή, δημιουργήσατε. Και, πραγματικά, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για ότι έγινε με αυταπάρνηση φέτος.

Όπως είμαστε τώρα, μια οικογένεια, η διάθεση και η επιθυμία της διοίκησης είναι, να είμαστε έτσι και την επόμενη χρονιά. Έτσι και ακόμη καλύτεροι. Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όλους και, όταν θα έρθει η ώρα να βρεθούμε ξανά, να είμαστε όλοι μαζί».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στη σύντομη ομιλία του ανέφερε πως: «Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια και τη συνεργασία που είχαμε. Και τους παίκτες και τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση για τη συμπαράσταση. Για τους παίκτες ειδικά, θα πρέπει να πω ότι μπορεί μερικές φορές είτε να σας αδίκησα, είτε να σας στεναχώρησα, αλλά πάντα ότι συνέβη, έγινε για το καλό της ομάδας».

Ο μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης ολοκλήρωσε τις σύντομες ομιλίες, λέγοντας πως: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία. Όταν το καλοκαίρι ξεκινούσαμε τη δημιουργία της ομάδας και δεν είχαμε πολλά λεφτά για να αγοράσουμε παίκτες, αποφασίσαμε να αγοράσουμε χαρακτήρες και καρδιές και ο Θεός μας το έδωσε πίσω στο πολλαπλάσιο. Η γιαγιά μου έλεγε ότι θα πηγαίνεις πάντα παιδί μου εκεί που σε αγαπάνε.

Τα άλλα να πηγαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Και εμείς, να ξέρετε, σας αγαπάμε πάρα πολύ. Στόχος μας, από εδώ και πέρα, είναι να είμαστε όπως είμαστε και τώρα και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να είμαστε και του χρόνου όλοι μαζί».

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στην Περαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: