Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Φιορεντίνα και Τούρκοι για Βαλμπουενά!!

Έτοιμος να εξαργυρώσει με μεταγραφή τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, σύμφωνα με τον ατζέντη του. Φιορεντίνα και ομάδες από την Τουρκία οι ενδιαφερόμενοι.

Φιορεντίνα και Τούρκοι για Βαλμπουενά
Πρώτο δείγμα θετικό για τον Ματιέ Βαλμπουενά και την εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, γεγονός που δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτο ο ατζέντης του διεθνούς μέσου.

Σύμφωνα με τον Ζαν Πιέρ Μπερνέ, το Μουντιάλ είναι μια εξαιρετική περίπτωση διάκρισης για τον πελάτη του, ενώ αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με 2-3 συλλόγους.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα σπουδαίο παράθυρο αγοράς για τον Βαλμπουενά», ήταν η τοποθέτηση του ατζέντη του 29χρονου άσου, συμπληρώνοντας: «Έχουμε σοβαρές επαφές με δύο ή τρείς συλλόγους, μέσα σε αυτές η Φιορεντίνα και κάποιες από την Τουρκία. Για τώρα όμως, βρισκόμαστε μόνο στην αρχή των διαπραγματεύσεων».

Η περίπτωση του Βαλμπουενά ωστόσο δεν είναι τόσο απλή, διότι τον περασμένο Φεβρουάριο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2016-2017. Επομένως η ομάδα που θα θελήσει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να καταθέσει επίσημη πρόταση στον γαλλικό σύλλογο για να τον αποκτήσει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: