Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Βασικός ο Σουάρες, χωρίς αλλαγές η Αγγλία!!

Ο Λουίς Σουάρες θα είναι βασικός στην αποψινή αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Αγγλία. Καμία αλλαγή από Χότζον στα «λιοντάρια».

Βασικός ο Σουάρες, χωρίς αλλαγές η Αγγλία
Ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή για την Ουρουγουάη. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ θα ξεκινήσει βασικός τον καθοριστικό αγώνα με την Αγγλία απόψε (22:00) επιστρέφοντας στη δράση μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του. Ο πρώτος σκόρερ και κορυφαίος παίκτης της φετινής Premier League θα πάρει τη θέση του Ντιέγκο Φορλάν στην ενδεκάδα.

Αντίθετα, εκτός μάχης είναι ο Ντιέγκο Λουγκάνο, που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο και τη θέση του θα πάρει ο Χοσέ Μαρία Χιμένες. Η ενδεκάδα της Ουρουγουάης: Μουσλέρα, Κάσερες, Χιμένες, Γκοντίν, Περέιρα, Γκονζάλες, Ρίος, Λοδέιρο, Ροντρίγκες, Καβάνι, Σουάρες.

Η Αγγλία, όπως έγινε γνωστό, δεν θα έχει καμία αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα. Ο Χαρτ θα είναι στο τέρμα, οι Τζόνσον και Μπέινς θα είναι στα άκρα και οι Κέιχιλ και Γιαγκέλκα στο κέντρο της άμυνας, Τζέραρντ και Χέντερσον θα αποτελούν τα κεντρικά χαφ, ενώ σε ρόλο μεσοεπιθετικών θα κινούνται Στέρλινγκ, Γουέλμπεκ και Ρούνεϊ, με τον Στάριτζ στην κορυφή της επίθεσης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: