Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Με την πλάτη στον τοίχο!

Αγγλία και Ουρουγουάη βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και επιζητούν μόνο τη νίκη για να μπουν σε τροχιά πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την πλάτη στον τοίχο
Do or die. Έτσι μοιάζει για Άγγλους και Ουρουγουανούς η μεταξύ τους αναμέτρηση (22:00) έπειτα από τα αποτελέσματα που έφεραν στην πρεμιέρα.

Η Αγγλία έμεινε με την παρηγοριά της ψυχωμένης εμφάνισης απέναντι στους Ιταλούς, γνωρίζοντας όμως την ήττα με σκορ 2-1. Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν άλλη μια φορά αγνώριστος με την φανέλα των «τριών λιονταριών» σε ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου ωστόσο ο Ρόι Χότζον δεν σκοπεύει να τον αφήσει στον πάγκο, αλλά να του δώσει ένα πιο ελεύθερο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο. Μοναδική απουσία ο ανέτοιμος Οξλεϊντ Τσάμπερλεϊν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, πιο σημαντικά τα θέματα που έχει να διαχειριστεί ο Όσκαρ Ταμπάρεζ. Η ήττα-σοκ (3-1) στην πρεμιέρα από την Κόστα Ρίκα ελπίζεται να μην αφήσει σημάδια στην ψυχολογία των παικτών του. Επιπλέον θα απουσιάσουν ο τραυματίας, Ντιέγκο Λουγκάνο και ο τιμωρημένος, Μάξι Περέιρα. Υπάρχουν και ευχάριστα. Ο Λουίς Σουάρεζ μοιάζει να έχει επανέλθει πλήρως από την επέμβαση στο γόνατο και φαίνεται πως προορίζεται για το αρχικό σχήμα της «σελέστε».

Πιθανές συνθέσεις:

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρεζ): Μουσλέρα, Κάσερες, Γκοντίν, Κοάτες, Φουτσίλε, Ροντρίγκεζ, Γκαργκάνο, Αρέβαλο Ρίος, Στουάνι, Σουάρεζ, Καβάνι.

Αγγλία (Ρόι Χότζον): Χαρτ, Μπέινς, Τζαγκέλκα, Κέιχιλ, Τζόνσον, Χέντερσον, Τζέραρντ, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ, Στέρλινγκ, Στάριτζ.

Διαιτητής: Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ (Ισπανία)
Γήπεδο: Arena Corinthians (Σάο Πάολο) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: