Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ερωτηματικά γύρω από το... «χρυσό» deal!!

Τα χρήματα που προσδοκά να πάρει ο Άρης από τον «Ελληνικό Χρυσό» είναι αρκετά για τα δεδομένα της εποχής, όχι όμως πολλά με βάσει τη δυναμική της εταιρείας, ενώ μπαίνει και το ηθικό δίλημμα στη μέση.

Ερωτηματικά γύρω από το... «χρυσό» deal
Αρκετά ερωτηματικά δημιουργούνται γύρω από την επικείμενη συμφωνία του Άρη με τον «Ελληνικό Χρυσό».

Αρχικά, τα 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου είναι αρκετά καλά χρήματα, διότι θα δώσουν ανάσα, αλλά και επειδή δεν τα βρίσκεις εύκολα τέτοια εποχή.

Αυτά τα λεφτά είναι πιθανό να διατηρήσουν τους «κίτρινους» στη Football League και να εγκαταλειφθούν μια και καλή οι σκέψεις περί ειδικής εκκαθάρισης. Υπάρχει, όμως και η άποψη ότι αυτά τα χρήματα είναι «ψίχουλα» σε σχέση με τα όσα θα βγάλει η συγκεκριμένη εταιρεία από τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα.

Μπαίνει και το ηθικό δίλημμα στη μέση. Συγκεκριμένα, το να πρέπει να συμπράξει ο Άρης με μια τέτοια εταιρεία. Ωστόσο, αν ήταν μεγαλύτερα τα οικονομικά οφέλη, μπορεί να πήγαιναν στην άκρη αυτοί οι… δισταγμοί.

Θα ήταν άκρως ικανοποιημένοι στον Άρη αν η συνεργασία ήταν μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας. Δηλαδή, τουλάχιστον πενταετής, οπότε και θα υπήρχε η δυνατότητα να καλυφθεί μεγαλύτερος μέρος των χρεών. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να υπήρχε και η προοπτική της δημιουργίας ενός γηπέδου με τη βοήθεια του «Ελληνικού Χρυσού». Κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ μακρινό τη συγκεκριμένη στιγμή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: