Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Παρελθόν το «επεισόδιο» για Σάντος!!

Λήξαν θεωρείται το «επεισόδιο» ανάμεσα σε Τζαβέλλα και Μανιάτη. «Τους μίλησα και είναι… παρελθόν», είπε ο Φερνάντο Σάντος. «Πάμε για τη νίκη, εκπροσωπούμε την ελληνική ψυχή», πρόσθεσε ενόψει Ιαπωνίας.

Παρελθόν το «επεισόδιο» για Σάντος
Έσβησε τη… φωτιά μετά το «επεισόδιο» ανάμεσα σε Τζαβέλλα και Μανιάτη ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε πως μίλησε με τους δύο παίκτες και έλαβε την εντύπωση πως η… ιστορία αποτελεί παρελθόν.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος κόουτς ξεκαθάρισε πως η Εθνική πάει για τη νίκη και μόνο κόντρα στην Ιαπωνία, προσθέτοντας πως έχει διαβάσει… καλά τους Ασιάτες. «Σφίγγα» σχετικά με το αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κολομβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντος στη συνέντευξη Τύπου:

Για το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη: «Πεποίθηση μου είναι αυτή. Μίλησα στους δύο παίκτες. Τους μίλησα προσωπικά στον καθένα, όχι στο τηλέφωνο. Μιλήσαμε πολύ και σχημάτισα την εντύπωση ότι αυτά είναι παρελθόν. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα».

Για το ματς με την Ιαπωνία: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας αρκεί η ισοπαλία. Όλα εξαρτώνται από το τι θα γίνει στον αγώνα. Η Ιαπωνία δεν πιστεύω ότι και αυτή θέλει την ισοπαλία. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Η Ιαπωνία διατηρεί κατοχή μπάλας. Αυτή είναι η διαφορά. ίσως προσπάθησαν να κρατήσουν το 1-0. Έχω δει πολλά ματς της Ιαπωνίας. Έχω προετοιμαστεί. Είπα στους παίκτες τα στοιχεία της Ιαπωνίας. Στο ματς με την Ακτή είχαν διαφορετικό στήσιμο. Τους έδειξα το παιχνίδι και τους είπα τι ακριβώς είναι διαφορετικό. Τους είπα κάποιες λεπτομέρειες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας αρκεί η ισοπαλία. Όλα εξαρτώνται από το τι θα γίνει στον αγώνα. Η Ιαπωνία δεν πιστεύω ότι και αυτή θέλει την ισοπαλία. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Για την Εθνική: «Είμαι στην Ελλάδα από το 2010, αλλά από το 1987 σε ομάδες. Έχω μακροχρόνια καριέρα. Έχω προπονήσει εθνικές ομάδες, συλλόγους. Προσπαθώ να το υπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα είμαι σε μια χώρα και έχουμε να κάνουμε με το πάθος και τον ενθουσιασμό ενός λαού. Υπάρχει αποφασιστικότητα, κέφι και θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Εκπροσωπούμε την ελληνική ψυχή. Η Ελλάδα είναι πάντα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Η Ελλάδα σε 48 ματς έχει 6 ήττες. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάζουν και να βελτιώνονται με τον χρόνο. Η Ελλάδα σε πολύ λίγες περιπτώσεις δέχθηκε τρία γκολ. Είμαστε θετικοί και θα προσπαθήσουμε να γράψουμε μια καινούργια ιστορία. Θα κατέβουμε να παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: