Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Θα σκεφτόταν Γιουνάιτεντ ο Σνάιντερ!!

Μπορεί ο Γουέσλι Σνάιντερ να δηλώνει ευχαριστημένος στην Γαλατάσαραϊ, ωστόσο όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος, δεν θα τον άφηνε αδιάφορο η προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς φαν Χάαλ!

Θα σκεφτόταν Γιουνάιτεντ ο Σνάιντερ
Δύσκολα θα απέρριπτε μια πιθανή πρόταση από τον Λουίς φαν Χάαλ για να συνεργαστούν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως παραδέχτηκε ο Γουέσλι Σνάιντερ.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς της Ολλανδίας με την Αυστραλία, εξέφρασε την ευχαρίστησή του στην Γαλατάσαραϊ, όμως άφησε ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του σε περίπτωση που τον ήθελε ο προπονητής του στην εθνική μετά το τέλος της διοργάνωσης στους «κόκκινους διαβόλους».

«Είμαι χαρούμενος στην Γαλατάσαραϊ. Παρόλα αυτά, αν μου έκανε πρόταση ο φαν Χάαλ, το λιγότερο θα την σκεφτόμουν. Κανείς από την Ολλανδία δεν μπορεί να τον απορρίψει έτσι απλά», ήταν η τοποθέτηση του 30χρονου μέσου.

Επιπλέον, έπλεξε το εγκώμιο του ομοσπονδιακού τεχνικού των «οράνιε», τονίζοντας πως όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του έχουν κερδίσει πολλά κι έχουν γίνει καλύτεροι.

«Στην Ολλανδία ο φαν Χάαλ είναι κάτι σαν δάσκαλος στο σχολείο. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί για να μπουν στα καλά του βιβλία. Προπονεί πολύ σκληρά τους παίκτες του και περιμένει πάντα τις υψηλότερες αποδόσεις», ήταν τα κολακευτικά λόγια του Σνάιντερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: