Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

«Θα βάλει τάξη ο Άγγελος»

2001_egkomitis
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώτης Εγκωμίτης φιλοξενήθηκε  στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον «δικέφαλο».
Ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει πανηγυρίσει δυο κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώτης Εγκωμίτης στον Arena FM 89,4:
«Όταν είχε έρθει στην ομάδα ,είχα κάποια προβλήματα τραυματισμού και μου συμπαραστάθηκε πάρα πολύ, δεν με πίεσε καθόλου. Τελικά ξεπέρασα τον τραυματισμό και πανηγυρίσαμε μαζί το κύπελλο Ελλάδος».
Για την επιστροφή του Άγγελου: «Αναλαμβάνει σε μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται την στήριξη από όλους. Ξέρει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ και πιστεύω πως θα τα καταφέρει».
Αναφορικά με τι θέλει ο Άγγελος: «Θέλει να είναι φίλος με τον παίκτη αλλά και ο παίκτης να τα δίνει όλα για την ομάδα. Θέλει να υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, ενώ δεν θέλει να περιφέρονται κοντά στην ομάδα μάνατζερ και άσχετη με τον ΠΑΟΚ. Θα βάλει τάξη στην ομάδα, είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και έχει πολλά να προσφέρει».
Για το που πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ: «Έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η περσινή χρονιά θα είναι πάει πολύ καλύτερα αν δεν ερχόταν εκείνη η αφαίρεση βαθμών. Του στοίχησε και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στα ίσα. Ο κορμός είναι έτοιμος απλά πρέπει να κάνει κάποιες προσθήκες. Δεν πρέπει να φύγουν παίκτες σαν τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη. Πάνω στους έλληνες διεθνής πρέπει να στηθεί η επόμενη χρονιά».
Για τον Στοχ και τον Νάτχο: «Δεν θέλω να μειώσω τους παίκτες, αλλά σαν δανεικός δεν νοιάζεσαι τόσο πολύ για την ομάδα. Διαφωνώ με τους δανεικούς. Θέλω η ομάδα να παίρνει παίκτες για 2-3 χρόνια».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: