Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Κασίγιας: «Αυτή η ομάδα δεν άξιζε ένα τέτοιο τέλος»

Ο Ίκερ Κασίγιας απολογήθηκε εκ μέρους όλων των παικτών για τον αποκλεισμό της Ισπανίας από το Μουντιάλ και τόνισε πως δεν άξιζε τέτοιο τέλος στην ομάδα του.

Κασίγιας: «Αυτή η ομάδα δεν άξιζε ένα τέτοιο τέλος»
Σοκαρισμένος και απογοητευμένος από το πρόωρο τέλος στην παρουσία της Ισπανίας στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Ίκερ Κασίγιας. Ο αρχηγός της ομάδας απολογήθηκε και συνέστησε ψυχραιμία.

«Ζητούμε συγγνώμη από τον ισπανικό λαό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για όλους μας. Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο, αλλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Πριν τέσσερα χρόνια ζήσαμε την απόλυτα θετική πλευρά του Μουντιάλ και τώρα βιώνουμε το ακριβώς αντίθετο», τόνισε.

Ο γκολκίπερ της Ρεάλ συνιστά ψυχραιμία για την επόμενη μέρα. «Πιστεύω πως θα ήταν λάθος να αρχίσουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες και να λέμε τι πρέπει να αλλάξει και τι όχι. Αυτή η ομάδα δεν άξιζε ένα τέλος σαν κι αυτό».

Όσο για το αν αυτό ήταν το φινάλε του με το εθνόσημο, είπε: «Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική. Θα δούμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: