Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τιμά το συμβόλαιό του ο Ντε Γιόνγκ!!

Καμία πρόθεση να αφήσει την Μίλαν δεν έχει ο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος με το νέο προπονητικό επιτελείο των «ροσονέρι».

Τιμά το συμβόλαιό του ο Ντε Γιόνγκ
Μετά την απομάκρυνση του Κλάρενς Ζέεντορφ από τον πάγκο της Μίλαν και την αντικατάστασή του από τον Φιλίπο Ινζάγκι, τα σενάρια που ήθελαν τον Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ολοένα και φούντωναν. Τέλος σε αυτά τα δημοσιεύματα έβαλε ο ίδιος ο παίκτης.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος μέσος δήλωσε χαρούμενος στο Μιλάνο, τονίζοντας πως δεν υπήρξε ποτέ θέμα από τον ίδιο για να αποχωρήσει.

«Αισθάνομαι καλά στην Μίλαν και δεν έχω πρόβλημα να παραμείνω και τη νέα σεζόν ακόμα και με την αλλαγή προπονητή», ήταν η τοποθέτηση του διεθνούς Ολλανδού στην «Gazzetta dello Sport», για να προσθέσει: «Δεν ζήτησα ποτέ από την Μίλαν να φύγω και είμαι απόλυτα χαρούμενος με τους “ροσονέρι”».

Φυσικά παραδέχτηκε πως η μόνη σκέψη που έχει την δεδομένη χρονική στιγμή στο μυαλό του είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και το μέλλον των «οράνιε» στην διοργάνωση.

Όσο αναφορά την Μίλαν, ο Ντε Γιόνγκ δεσμεύεται έτσι κι αλλιώς με συμβόλαιο στους Μιλανέζους μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2015. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: