Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πίεση προς Πελεκάνο!

Δεν κατρακύλησαν πολλοί κόκκοι άμμου στη κλεψύδρα, αλλά ο Άρης έχει καθυστερήσει στην διευθέτηση συγκεκριμένων υποθέσεων, γεγονός που δυσκολεύει τη ζωή του. Κι αν εξαιρέσουμε τη περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ που δεν εξαρτάται από τον ίδιο, θα έπρεπε να είχε ολοκληρώσει τις διαδικασίες επίλυσης άλλων ζητημάτων. Σε αυτά εντάσσεται το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, διότι η διατήρησή του, κρατάει ανοιχτό το θέμα προπονητή και κατ’ επέκταση το αγωνιστικό σχέδιο της επόμενης χρονιάς. Σε στάση αναμονής βρίσκονται και οι παίκτες που θεωρητικά δεσμεύονται με συμβόλαια, πρακτικά όμως έχουν το δικαίωμα να το σπάσουν.

Σε αυτή τη κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο Μιχάλης Πελεκάνος. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο έμπειρος φόργουορντ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δύο ελληνικών ομάδων, οι οποίες μάλιστα κατέθεσαν προφορικές προτάσεις. Αν ο Πελεκάνος θελήσει να αποχωρήσει από τον Άρη, μπορεί να το πράξει έως τις 30 Ιουνίου, καθώς έχει συμπεριληφθεί σχετικός όρος στο συμβόλαιό του. Η απόφασή του θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σχετικά με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της, κυρίως όμως περιμένει κι αυτός να δει, ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής, αλλά και όλα όσα προβλέπουν τα πλάνα του γι’ αυτόν.

Σχετικά με το θέμα των μεταγραφών, έχουμε σημειώσει ότι οι «κίτρινοι» - με την υποστήριξη εξωδιοικητικού παράγοντα – έχουν τη ρευστότητα που απαιτείται και η οποία θα τους επιτρέψει να πετύχουν τις συμφωνίες με τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί από τη ΦΙΜΠΑ. Ωστόσο, δεν έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με όλους. Τα δεδομένα του συγκεκριμένου θέματος θα αναλυθούν στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής. Στην ατζέντα της διοίκησης βρίσκεται και το μετοχικό, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις ριζικές αλλαγές που προωθούνται. Επί τούτου βέβαια, οι πληροφορίες που πηγάζουν από μετόχους και διοικούντες είναι αντικρουόμενες.

Από τη μία πλευρά τονίζεται ότι οι μετοχές θα μεταβιβαστούν σε φυσικά πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα στους κ. κ Αρβανίτη, Γαλιλαία, ενώ από την άλλη πλευρά σημειώνεται ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει ρόλο μεσεγγυούχο, καθώς επίσης και πως δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο μετοχολόγιο. Απλά, η διοίκηση θα αποκτήσει και τυπικά το δικαίωμα διαπραγμάτευσης – για τη πώληση της ομάδας – με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: