Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

«Έχει αγγίξει την ψυχή μου ο Πίρλο»

Παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ποδοσφαιριστή χαρακτήρισε τον Αντρέα Πίρλο ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος ξεκαθάρισε -εν αντιθέσει με τον συμπαίκτη του- πως δεν σταματάει από την εθνική Ιταλίας.

«Έχει αγγίξει την ψυχή μου ο Πίρλο»
Τις τελευταίες εμφανίσεις του με την εθνική Ιταλίας θα πραγματοποιήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ο Αντρέα Πίρλο και ο συμπαίκτης του στους «ατζούρι», Ντανιέλε Ντε Ρόσι μίλησε για τον 35χρονο μέσο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε έναν άνθρωπο που αγωνίζεται δίπλα του με το εθνόσημο στο στήθος από το 2004 και που του αξίζει όλη η αναγνώριση που είχε από τον κόσμο αυτά τα χρόνια.

«Ο Πίρλο έχει αγγίξει την ψυχή μου επειδή παίζουμε μαζί για περισσότερα από 10 χρόνια», ήταν τα λόγια του άσου της Ρόμα στους ρεπόρτερ, για να συμπληρώσει: «Είναι ένα παράδειγμα και του αξίζει όλος ο σεβασμός που έχει δεχθεί. Δεν παραπονέθηκε ποτέ για τίποτα».

Ερωτήθηκε επιπλέον αν σκέφτεται να σταματήσει κι αυτός τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τον ίδιο να είναι κάθετος.

«Δεν σκέφτομαι να σταματήσω να αγωνίζομαι με την εθνική Ιταλίας. Αισθάνομαι καλά και δεν θέλω να θέσω ημερομηνία λήξης. Θα τιμήσω την φανέλα όσο πιο πολύ μπορώ», ήταν η απάντηση του Ντε Ρόσι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: