Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Δεν παίζουμε και με…θηρία!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το blog του στο gazzetta κάποιες επισημάνσεις σε σχέση με την εθνική ομάδα… ΔΕΝ θα κάτσω να γράψω τώρα, εν μέσω Μουντιάλ, τι απίστευτα είπε ο Τζαβέλλας στον Μανιάτη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στο περιθώριο της προπόνησης της εθνικής ομάδας. Γιατί μιλάμε για ΤΑ απίστευτα.
Κατά τα άλλα, δύο μικρές παρατηρήσεις που έμμεσα έχουν να κάνουν με την εθνική ομάδα.
Η πρώτη: Η μοναδική αφρικανική ομάδα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής είναι η Ακτή Ελεφαντόδοντος, που είναι στον όμιλο της εθνικής μας και κέρδισε την Ιαπωνία. Το Καμερούν, η Γκάνα κι η Αλγερία έχασαν. Κι η Νιγηρία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία από το Ιράν.
Η δεύτερη: Η μοναδική ασιατική ομάδα που έχει χάσει μέχρι στιγμής είναι η Ιαπωνία, που είναι στον όμιλο της εθνικής μας κι έχασε από την Ακτή Ελεφαντόδοντος. Η Κορέα έφερε ισοπαλία με τη Ρωσία και το Ιράν επίσης ισοπαλία με τη Νιγηρία.
Το μνημονεύω γιατί η Ιαπωνία και η Ακτή Ελεφαντόδοντος είναι οι δύο επόμενες αντίπαλοι της Ελλάδας. Κι ο συσχετισμός των αποτελεσμάτων μπορεί να μας οδηγήσει κάπου. Εννοώ προς κάτι καλύτερο σε σχέση με το ξεκίνημα. Γιατί βλέπουμε ότι οι (συνολικά οκτώ) ομάδες της Ασίας και της Αφρικής, έχουν μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής.
Δεν παίζουμε τέλος πάντων με τίποτα θηρία. Το θέμα είναι να μην είμαστε για τα θηρία...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: