Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Μιλάει ξανά με Μρτζα!!

Επίσημη πρόταση έχει καταθέσει η ΑΕΚ στην πλευρά του Ντράγκαν Μρτζα, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του πολύ καλές προσφορές από Κίνα και Τουρκία. Ποια τα δεδομένα για Λάζοβιτς-Τζεμπούρ.

Μιλάει ξανά με Μρτζα
Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται για την ΑΕΚ η περίπτωση του Ντράγκαν Μρτζα, στον οποίο έχει κατατεθεί ήδη επίσημη πρόταση.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Σέρβος επιθετικός κατέθεσε προσφυγή κατά του Ερυθρού Αστέρα, η «Ένωση» δεν έχασε χρόνο και κινήθηκε άμεσα για να μπορέσει να κάνει δικό της τον παίκτη που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής άσος αξιώνει ένα συμβόλαιο κοντά στις 350.000 ευρώ, ενώ όπως γράφει η SportDay έχει πολύ καλές (ίσως και καλύτερες οικονομικά) προτάσεις από Τουρκία και Κίνα.

Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και τον Μρτζα, με την «Ώρα των σπορ» να αναφέρει ότι το ταξίδι του μάνατζερ του παίκτη στη Ρωσία δεν είχε καμία σχέση με εκείνο, αλλά δεν πρέπει κιόλας το ενδεχόμενο να τον πρότεινε σε κάποιους συλλόγου.

Όσον αφορά τώρα τον Ντάνκο Λάζοβιτς, στην Παρτίζαν εκτιμούν ότι είναι πολύ δύσκολο να φύγει ο παίκτης, ενώ παράλληλα η ΑΕΚ επιθυμεί να αποκτήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ, μόνο αν μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εν τω μεταξύ, πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με την τοποθέτηση βοηθού δίπλα στον Τραϊανό Δέλλα. Για αυτό τον λόγο έγινε και η επαφή με τον Πεπ Σεγκούρα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός δεν επιθυμεί μία τέτοιου είδους συνεργασία με τον σύλλογο.

Τέλος, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Σύμφωνα με τη SportDay, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κάποιες συζητήσεις και στο εξωτερικό, με κάποιες περιπτώσεις να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στην «Ενωση» έχουν stand by και τον Βασίλη Τσιάρτα, που είναι η πρώτη επιλογή από την Ελλάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: