Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τσιώλης: «Έπρεπε να τους είχαν βγάλει ήδη το εισιτήριο επιστροφής»

Ο Σάκης Τσιώλης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το επεισόδιο του Γιώργου Τζαβέλλα με τον Γιάννη Μανιάτη, όπως και το παιχνίδι της Εθνικής ομάδα με την Ιαπωνία.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το επεισόδιο Τζαβέλλα - Μανιάτη: «Είμαι στην Αθήνα και παρακολουθώ τα δρώμενα. Για το επεισόδιο με τον Τζαβέλλα και τον Μανιάτη το πληροφορήθηκα χθες και πράγματι είναι πολύ σοβαρό. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν καταλάβει πως δεν υπάρχουν ομάδες μέσα στην Εθνική ομάδα, μια ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους. Συμπεριφέρθηκαν και οι δύο πάρα πολύ επιπόλαια. Δεν έχουν καταλάβει πως εκπροσωπούν κάτι τόσο σπουδαίο όπως είναι η χώρα μας, παραμονές μάλιστα του τόσο κρίσιμου αγώνα με την Ιαπωνία».

Για την αντίδραση του Σάντος: «Για μένα το εισιτήριο για τους δύο παίκτες έπρεπε να το είχαν βγάλει ήδη μετά το επεισόδιο και όχι να περιμένει ο Σάντος. Δυστυχώς δεν έχεις άλλη επιλογή, για να κρατήσεις συγκεντρωμένους και τους άλλους ποδοσφαιριστής. Αν έκρινε τόσο σημαντικό να κρατήσει τους δύο παίκτες, πιθανόν αυτός ξέρει γιατί το έκανε. Για μένα δεν θα έπρεπε να βάζει κανείς πάνω από την Εθνική ομάδα τον εγωισμό του. Τώρα για το αν θα συνεχιστεί η κόντρα, αυτό είναι θέμα του νέου προπονητή και το πώς θα χειρισθεί την κατάσταση. Το χειρότερο ήταν πως ο Μανιάτης ζήτησε να φύγει και πάλι τον κράτησαν. Είσαι Εθνική ομάδα και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις και γι’ αυτό πάνε και 23 παιδιά στην αποστολή».

Για το παιχνίδι με την Ιαπωνία: «Από εδώ και πέρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η φυσική μας κατάσταση, η Ιαπωνία είναι πάρα πολύ γρήγορη ομάδα. Θεωρώ πως η Εθνική έχει χαθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να έχει ξεκάθαρο πλάνο και να τηρηθεί για 90’. Θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση».

Για το αποτέλεσμα που βλέπει ο ίδιος: «Να έχουμε υπομονή το βράδυ, εγώ θα σχολιάζω και το βράδυ στη ΝΕΡΙΤ, θα πρέπει να δω την ενδεκάδα και εκεί θα έχουμε περισσότερα στοιχεία και πιο αναλυτική εικόνα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: