Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ένα αποτέλεσμα που μας... συμφέρει!

Να πάρουν «κεφάλι» στον όμιλο της Εθνικής θέλουν Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού που θα… τις παίξουν για να κλειδώσουν ένα εκ των δύο εισιτηρίων. Ποια τα αγωνιστικά νέα Λατινοαμερικάνων και Αφρικανών.

Ένα αποτέλεσμα που μας... συμφέρει
Αμφότερες μπήκαν με το δεξί στο Μουντιάλ. Και τώρα καλούνται να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Σήμερα, λοιπόν, στις 19:00, Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού (τρεις βαθμούς έκαστη) αναμετρώνται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.

Οι Λατινοαμερικάνοι έρχονται με φόρα και ψυχολογία στα ύψη μετά το ευρύ 3-0 κόντρα στους παίκτες του Φερνάντο Σάντος και γνωρίζουν πως αν διπλασιάσουν τις νίκες τους, τότε θα ‘χουν «κλειδώσει» την είσοδό τους στη φάση του νοκ-άουτ. Ο Χοσέ Πέκερμαν μπορεί να υπολογίζει τον Φρέντι Γκουαρίν που ήταν τιμωρημένος κόντρα στην Εθνική μας και ενδεχομένως αγωνιστεί. Από ‘κει και πέρα ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Μοντραγκόν, με τον Οσπίνα λογικά να διατηρείται κάτω απ’ την εστία, αφού βάσει και των ρεπορτάζ, μάλλον δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στην… πετυχημένη σύνθεση.

Απ’ την άλλη για τους Αφρικανούς αποδείχθηκε στην πρεμιέρα τους πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Διότι στα 37 του, την οδήγησε στην ανατροπή κόντρα στους Ιάπωνες και την κράτησε σε τροχιά πρόκρισης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Σαμπρί Λαμουσί θα του δώσει φανέλα βασικού. Κι αυτό γιατί ο τελευταίος προ ημερών παραδέχθηκε πως ο Ιβοριανός επιθετικός δεν είναι ακόμα έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. Στα θετικά είναι πως λογικά ο Μποκά θα δώσει κανονικά το «παρών», αφού ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, εν αντιθέσει με τον Για Κόναν που δύσκολα θα παίξει.

Διαιτητής του αγώνα που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο της Μπραζίλιας θα είναι ο Χάουαρντ Γουέμπ.

Πιθανές συνθέσεις:

Κολομβία: Οσπίνα, Ζουνίνγκα, Ζαπάτα, Γέπες, Αρμέρο, Αγκιλάρ, Γκουαρίν, Ιμπάρμπο, Ροντρίγκεζ, Κουαρδάδο, Γκουτιέρεζ

Ακτή Ελεφαντοστού: Μπαρί, Τζάκπα, Ζοκορά, Μπαμπά, Οριέ, Τιοτέ, Ντιέ, Τουρέ, Καλού, Ζερβίνιο, Μπονί Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: