Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πώς κατάντησαν έτσι, ρε;

«Ντου από Παντού» για την Ισπανία που ήταν να την κλαίνε οι ρέγκες. Mήπως έγινε κάποιο λάθος; Η Ισπανία πήγε στο Mουντιάλ ή μήπως στείλανε κατά λάθος άλλη χώρα; Αναρωτιόσουνα
Την έβλεπες την Ισπανία και απόψε με την Χιλή κι αναρωτιόσουνα «πώς κατάντησε έτσι αυτή η ομάδα;».
Εικόνα ντροπής
Το 2008, το 2010, το 2012 την κοίταζες και την χαιρόσουνα. Φέτος την έβλεπες και γύρναγες το βλέμμα από την άλλη. Μιλάμε τώρα για εικόνα ντροπής. Να την κλαίνε και οι ρέγκες, λέμε τώρα.
Δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της
Η Χιλή μπροστά στην Ισπανία φαινόταν σα να παίζει η Μπαρτσελόνα με την Χετάφε. Τέτοια ήταν η διαφορά των δυο ομάδων. Φοβερή εμφάνιση η Χιλή και μπράβο της. Η Ισπανία, όμως, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Εντελώς διαλυμένη ήταν.
Η διαφορά
Και είναι αυτό που γράφαμε μετά το πρώτο ματς. Όχι πέντε, οκτώ έπρεπε να φάει από την Ολλανδία η Ισπανία. Αυτή ήταν η διαφορά των δυο ομάδων.
Γιατί πήγαν; Για να ξεφτιλιστούν;
Δεν θέλω να σταθώ σε παίκτες της Ισπανίας. Αν είχαν φιλότιμο, πάντως, θα έπρεπε να αρνηθούνε να πάνε στην διοργάνωση. Ας στέλνανε άλλους. Αφού ξέρανε ότι είναι χάλια. Γιατί δεν προστάτεψαν το όνομά τους και ξεφτιλίστηκαν έτσι; Δεν το έβλεπαν το έργο κι αυτοί και ο Ντελ Μπόσκε;
Τελειωμένη

Εγώ, λοιπόν, αυτό που είδα είναι μια Ισπανία τελειωμένη. Μια Ισπανία που δεν είχε δυνάμεις κι όρεξη. Μια Ισπανία που έπαιζε σα την Ονδούρα. Και γι’ αυτό έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείστηκε από την διοργάνωση.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: