Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

«Μη μας κάνεις σαν την Ελλάδα»

Έκκληση στον Φάμπιο Καπέλο να μην ...κοπιάρει τον τρόπο παιχνιδιού της Ελλάδας στο EURO 2004 κάνει ρωσικό μέσο, μια μέρα μετά την ισοπαλία της εθνικής τους ομάδας με την Ν. Κορέα.

«Μη μας κάνεις σαν την Ελλάδα»
Στον …κρυφό θαυμασμό του Φάμπιο Καπέλο στον τρόπο που η εθνική μας ομάδα κατέκτησε το EURO 2004 αναφέρεται ρωσικό μέσο.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή εμφάνιση των Ρώσων με τους Νοτιοκορεάτες και το …βαρετό ποδόσφαιρο της εθνικής τους αν και φύσει επιθετική ομάδα. Ο συντάκτης υπενθυμίζει μια παλιότερη συνέντευξη του Ιταλού.

«Είχα δει ένα προς ένα τα παιχνίδια της Ελλάδας. Η κριτική που δέχθηκε δεν μειώνει σε τίποτα το μοναδικό επίτευγμά της. Δημιούργησαν μια εξαιρετική ομάδα και έτσι πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του το 2012.

Ερωτηθείς αν θα ακολουθούσε το ίδιο σχέδιο για να τα καταφέρει, ήταν κατηγορηματικός: «Φυσικά, αν είναι να κατακτήσουμε ένα τουρνουά σε τέτοιο επίπεδο».

Μια συνέντευξη που σε συνδυασμό με την χθεσινή εμφάνιση των Ρώσων φαίνεται πως έδωσε το… ερέθισμα για ένα μακροσκελές άρθρο που καταλήγει ως εξής. «Μη μας κάνεις σαν την Ελλάδα. Αυτό θα μας σκοτώσει», αναφερόμενος στον τρόπο παιχνιδιού της ρωσικής ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: