Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οι Τούρκοι δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό!!

Ανταγωνισμό εξ Ανατολάς αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, που μετά την απώλεια του Περπέρογλου για την Εφές, βλέπει τον Ίβκοβιτς να θέλει τον Χάινς και τη «Γαλατά» να χτυπά Μάντζαρη και Πρίντεζη.

Οι Τούρκοι δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό
Η απώλεια του Στράτου Περπέρογλου, που επέλεξε την Αναντολού Εφές, ίσως ήταν μόνο η αρχή. Κι αυτό γιατί οι τουρκικές ομάδες βάζουν κι άλλους πονοκεφάλους στον Ολυμπιακό.

Πληροφορίες φέρουν τη Γαλατάσαραϊ να κινείται για τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Γιώργο Πρίντεζη δείχνοντας έτοιμη να προσφέρει όχι μόνο μεγάλα συμβόλαια στους ίδιους, αλλά και αρκετά χρήματα στους «ερυθρόλευκους», που τους δεσμεύουν με συμβόλαιο ως το 2015. Ειδικά για τον 24χρονο γκαρντ λέγεται πως η πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει υπερδιπλάσια χρήματα από ό,τι ο Ολυμπιακός και να δελεάσει τους Πειραιώτες με ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ, ενώ για τον «υπαρχηγό» η προσφορά που ετοιμάζει αφορά συμβόλαιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Μάντζαρη για την επέκταση του συμβολαίου του, έστω και για την ώρα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ προτίθεται να κάνει το ίδιο για Πρίντεζη αλλά και Σλούκα. Σε κάθε περίπτωση όλα είναι στο χέρι των Πειραιωτών και όχι της «Γαλατά».

Στο μεταξύ, η Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς προκύπτει ως ανταγωνιστής για τον Κάιλ Χάινς. Πάντως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Αμερικανό σέντερ, που έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μπορεί να αποκτηθεί μόνο αν μείνει ελεύθερος.

Για το θέμα του γκαρντ, η περίπτωση του Μάλκολμ Ντιλέινι δυσκολεύει, αφού θέλει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αυτή η διαδικασία μπορεί να αποβεί πολύ χρονοβόρα, με τον Ολυμπιακό να μην έχει την πολυτέλεια να περιμένει.

Τέλος, επισήμως δεν υπήρξε ακόμη κάποια θέση για την επίσκεψη στην ΕΟΚ και τη μελέτη των ασφαλιστηρίων της Εθνικής Νέων. Κάποιοι μιλούν για ένα σημαντικό βήμα για να «απελευθερωθούν» οι διεθνείς, αλλά οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν αφότου μελετηθούν τα απαραίτητα έγγραφα από τους ανθρώπους της ΚΑΕ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: