Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Φορτούλα: «Το τελευταίο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι τερματοφύλακας»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Μλάντεν Φορτούλα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το παράδοξο να κινείται ο ΠΑΟΚ για τερματοφύλακα ενώ έχει δύο μουντιαλικούς: «Μόνο στον ΠΑΟΚ μπορεί να συμβεί αυτό. Νομίζω ότι το τελευταίο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι τερματοφύλακας, αλλά στην ομάδα ξέρουν καλύτερα».

Για τον Χακόμπο: «Ο Χακόμπο έχει φοβερά προσόντα, ωστόσο, ο χαρακτήρας του είναι το αρνητικό και γι’ αυτό δεν έπαιξε και σε μεγαλύτερες ομάδες».

Για τον Ιτάνζ: «Μου άρεσε πολύ και δεν ξέρω γιατί έφυγε. Έδειξε ότι είναι μεγάλη μορφή τερματοφύλακα όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά και προηγουμένως στον Ατρόμητο. Είναι πολύ πιο έμπειρος σε σχέση με τον Γλύκο».

Για τον Γλύκο: «Ο Γλύκος άρπαξε όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και δείχνει πως έχει όλα τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας ήρεμος τερματοφύλακας με πολλά προσόντα».

Για τον ποιον θα διάλεγε ο ίδιος μεταξύ των τριών: «Είναι δύσκολο να απαντήσω, γιατί πρέπει να είσαι μέσα στην ομάδα, να δεις ποιος ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα. Για μένα περισσότερα προσόντα έχει ο Χακόμπο, ωστόσο, υπάρχει θέμα με τον χαρακτήρα του».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει καλά τον Άγγελο και ο Άγγελος τον ΠΑΟΚ. Ξέρει τί πρέπει να κάνει, είναι πιο έμπειρος από τους υπόλοιπους Έλληνες τεχνικούς. Θέλει συμπαράσταση και ηρεμία. Του εύχομαι καλή επιτυχία».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: