Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Καβάνι: «Ετοιμαστείτε για μάχη»

Μήνυμα ανάκαμψης της Ουρουγουάης έδωσε ο Έντισον Καβάνι με δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Αγγλία το βράδυ. Ο Λουίς Σουάρες το βαρύ χαρτί της «σελέστε» στην επιχείρηση πρόκριση.

Καβάνι: «Ετοιμαστείτε για μάχη»
Ουρουγουάη και Αγγλία ξεκίνησαν την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ με ήττα. Σήμερα διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για την πρόκριση στο Σαο Πάουλο.

Ο επιθετικός της «σελέστε», Έντισον Καβάνι, θεωρεί ότι θα γίνει μάχη, ειδικά από την στιγμή που είναι έτοιμος και ο Λουίς Σουάρες.

«Είναι δύσκολο να μας νικήσεις. Έχουμε ισχυρό χαρακτήρα και προσωπικότητα και, αν θέλουν να κερδίσουν εναντίον μας θα πρέπει να πολεμήσουν», είπε αρχικά ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν και συνέχισε:

« Έχουμε ότι χρειάζεται για να αντιδράσουμε. Έχουμε ξεπεράσει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Πρέπει να αποδείξουμε ότι θέλουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση», ενώ για της επιστροφή του Σουάρες τόνισε:

«Έχω παίξει πολλές φορές με τον Λουίς και έχουμε πετύχει θαυμάσια πράγματα μαζί. Παίζουμε για την εθνική ομάδα και όλοι όσοι είναι εδώ είναι μεγάλοι παίκτες». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: