Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Κίτσης: «Σωστή δουλειά ο ΠΑΟΚ χάρη στον Πουρλιοτόπουλο»

Ο τεχνικός διευθυντής του Α.Ο Γιάννενα Κώστας Κίτσης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την συνεργασία της ομάδας των Ιωαννίνων με τον ΠΑΟΚ και την μεταγραφή του Αντώνη Γαϊτανίδη.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Είμαστε ο Α.Ο Γιάννενα, έχουμε ταξιδέψει και στο εξωτερικό, παίζοντας φιλικά σε όλα τα Ελληνικά γήπεδα αλλά και με ξένες ομάδες. Μεταξύ αυτών είχαμε και ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος είδε ένα παιδί από την ομάδα μας, τον Γαϊτανίδη, γεννημένο το 2000 και κινήθηκε για την απόκτηση του.

Για το αν ο Α.Ο Γιάννενα θα πάρει χρήματα από την μεταγραφή του παίκτη:«Δεν νομίζω πως σε αυτές τις ηλικίες μπορούμε να μιλάμε για χρήματα. Ευχαριστούμε καταρχάς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που καλύπτει όλα του τα έξοδα, το παιδί πρέπει να μείνει στην Θεσσαλονίκη και να δουλέψει πολύ για τα επόμενα χρόνια».

Τέλος αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο: «Ο κύριος Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος είναι ο υπεύθυνος ακαδημιών και νομίζω πως το έργο του φαίνεται από τα αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει πάρα πολλά ταλέντα και η σωστή δουλειά γίνεται χάρη σε αυτόν τον άξιο άνθρωπο»


Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: