Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ντελ Μπόσκε: «Δίκαια αποκλειστήκαμε…»

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε που χαρακτήρισε δίκαιο τον αποκλεισμό της εθνικής Ισπανίας απ’ τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Ντελ Μπόσκε: «Δίκαια αποκλειστήκαμε…»
Απογοητευμένος εμφανίστηκε λίγο μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας απ’ τη συνέχεια του Μουντιάλ ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας» έκανε λόγο για δίκαιη εξέλιξη, ενώ συνέστησε να μην βγουν γρήγορα συμπεράσματα για την φετινή αποτυχία.

«Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε μπροστά και αυτό έκανε τη διαφορά. Σήμερα νομίζω δείξαμε χαρακτήρα, αλλά ήμασταν άτυχοι στο θέμα του γκολ. Μας πληγώνει ο αποκλεισμός, παίξαμε μόλις δύο παιχνίδια. Αν και βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, εντούτοις αυτό δεν ήταν αρκετό. Ήταν δίκαιος ο αποκλεισμός μας, ίσως είχαμε έλλειψη θέλησης σε ορισμένες περιπτώσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Δεν πρέπει να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα για το τι έγινε στο Μουντιάλ. Χρειάζεται χρόνος για να αναλύσουμε τα γεγονότα. Είναι δεδομένο πως μετά από μια τέτοια αποτυχία θα υπάρξουν επιπτώσεις, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτά…». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: