Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Διαψεύδει ο Άρης τα περί μεταγραφών!!

Δήλωση με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες έκανε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Διαψεύδει ο Άρης τα περί μεταγραφών
Κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει από τον Άρη για τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους το εμπλέκουν μεταγραφικά σενάρια, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε: «Καλό θα ήταν ορισμένοι να μην χρησιμοποιούν το όνομα του Άρη για δικό τους όφελος».

Αναλυτικά

«Με αφορμή δημοσιεύματα περί μεταγραφικού ενδιαφέροντος του Άρη για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων τις δυο-τρεις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας, δηλώνω κατηγορηματικά ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά μας.

Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα η κατάθεση της οποιασδήποτε πρότασης από τον εκπρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή (άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους ρόλους του κάθε εκπροσώπου) -και, όπως όλοι θα γνωρίζουν, τέτοιες προτάσεις είναι πολλές σε κάθε μεταγραφική περίοδο- και άλλο η ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον προτεινόμενο ποδοσφαιριστή από την πλευρά της ομάδας.

Καλό θα ήταν ορισμένοι να μην χρησιμοποιούν το όνομα του Άρη για δικό τους όφελος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: