Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γκέκας: «Το πιστεύουμε πολύ»

Αισιόδοξοι πως μπορούν να πετύχουν κάτι καλό στο Μουντιάλ παραμένουν οι παίκτες της Εθνικής, παρά το κακό ξεκίνημα, σύμφωνα με τον Φ. Γκέκα, ο οποίος τόνισε ότι πιστεύουν πολύ το ματς με την Ιαπωνία.

Γκέκας: «Το πιστεύουμε πολύ»
Το ματς με τη Κολομβία ήταν κακό για την Εθνική από πλευράς αποτελέσματος και όχι από λόγω απόδοσης, όπως έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της Vodafone ο Φάνης Γκέκας. Ο 34χρονος επιθετικός τόνισε ότι οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δούλεψαν αρκετά μετά από το συγκεκριμένο ματς και πως αν κάνουν κόντρα στην Ιαπωνία ότι έχουν πει, θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε

«Ήρθε η ώρα του σημαντικού αγώνα με την Ιαπωνία. Το πιστεύουμε πολύ αυτό το παιχνίδι και θα μπούμε γερά για να το κερδίσουμε.

Έχουμε δουλέψει αρκετά μετά το ματς με την Κολομβία και αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει θα πάρουμε σίγουρα θετικό αποτέλεσμα. Δεν φοβόμαστε κανένα ματς και μπορούμε να κάνουμε δυο νίκες και να δούμε που θα μας πάνε αυτοί οι 6 βαθμοί.

Το παιχνίδι με την Κολομβία ήταν κακό, όχι από θέμα απόδοσης αλλά από θέμα αποτελέσματος. Δεν μας πήγε το ματς από την αρχή και η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας σε κανένα σημείο. Ήταν βαρύ το σκορ, όχι ανάλογο του πως έπαιξαν οι δυο ομάδες, αλλά το έχουμε αφήσει πίσω και φυσικά δεν το βάζουμε κάτω. Έχουμε δει τα λάθη μας, έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτά και προχωράμε μπροστά.

Συνεχίζουμε, δεν έχουμε χάσει την πίστη μας. Σήμερα παίζουμε για τη νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: