Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Επαφές για τον αντι-Λυμπερόπουλο και… Λάζοβιτς!

Άμεσα θα αντικατασταθεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει επαφές με τους κ.κ. Τσιάρτα και Σαβέφσκι. Τελειώνει άμεσα (θετικά ή αρνητικά) του Λάζοβιτς.

Επαφές για τον αντι-Λυμπερόπουλο και… Λάζοβιτς
Μεγάλη ήταν η έκπληξη που προκλήθηκε από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Νίκου Λυμπερόπουλου από την ΑΕΚ.

Πλέον στην «Ένωση» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αρχίσει ήδη τις πρώτες επαφές.

Ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Βασίλης Τσιάρτας και ο Τόνι Σαβέφσκι, δύο άνθρωποι που έχουν γράεψι τη δική τους ιστορία στον σύλλογο.

Μάλιστα, ο πρώτος προβάλει ως φαβορί, αφού οι σχέσεις του διοικητικού ηγέτη του «Δικεφάλου» με τον «μάγο» είναι άριστες και είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Κορδέρο την περσινή σεζόν.

Ο λόγος για τον οποίο ο Τσιάρτας έχει το προβάδισμα έναντι του Σαβέφσκι, ο οποίος επίσης χαίρει της εκτίμησης του Μελισσανίδη, είναι πως έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτή τη θέση, αφού έχει λειτουργήσει και ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών σε αρκετές περιπτώσεις.

Υπάρχει, όμως, και το ενδεχόμενο της έκπληξης στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Ίλια Ίβιτς να είναι ο πιθανός διάδοχος του Λυμπερόπουλου.

Τελειώνει του Λάζοβιτς

Με τις εξελίξεις στην παραπάνω υπόθεση, τα μεταγραφικά έχουν πάει λίγο πίσω για την «Ένωση», εκτός από το θέμα του Ντάνκο Λάζοβιτς.

Η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Σέρβο επιθετικό και περιμένει άμεσα (θετικά ή αρνητικά) την τελική του απάντηση για να γνωρίζει αν θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό και θα χρειαστεί η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να καταθέσει μία βελτιωμένη πρόταση για να πείσει τον παίκτη να υπογράψει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: