Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Γούτας: «Χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε»

Πανευτυχής για την παραμονή της Ξάνθης εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γούτας, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. «Χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε», είπε για την στήριξη από τον κόσμο.

Γούτας: «Χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε»
Το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Γούτας αυτό με το οποίο η Ξάνθη ισοφάρισε τον Ολυμπιακό Βόλου (2-1 το τελικό σκορ), στο μπαράζ που έκρινε την παραμονή των Ακριτών στην Σούπερ Λίγκα.

«Ήταν σίγουρα το πιο σημαντικό. Όταν είδα την μπάλα στα δίχτυα χάρηκα πάρα πολύ», είπε αρχικά ο ταλαντούχος αμυντικός και συνέχισε: «Δεχτήκαμε γκολ χωρίς νωρίτερα να έχουμε επιτρέψει κλασικές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποστήριξή του, ήταν ο 12ος παίκτης. Χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε να ανατρέψουμε το σκορ».

Για την αναμονή μέχρι να πραγματοποιηθεί το μπαράζ: «Για οποιονδήποτε παίκτη θα ήταν δύσκολο. Προπονηθήκαμε πολύ σκληρά για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι».

Τέλος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, ανέφερε: «Δεν ασχολούμαι με αυτά τώρα. Ανήκω στην Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: