Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Έλιωσαν» τις γραμμές του τηλεφώνου!!

Κορυφώνονται οι πιέσεις της Γιουβέντους στον Αλέξις Σάντσες, με τον Αντόνιο Κόντε να έχει πολύωρη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα.

«Έλιωσαν» τις γραμμές του τηλεφώνου
Τις πιέσεις τους στην πλευρά του Αλέξις Σάντσες αυξάνουν στη Γιουβέντους. Ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χιλιανό προκειμένου να τον πείσει να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «μπιανκονέρι».

Ο τεχνικός των Ιταλών φέρεται να ανέλυσε στο μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα το πλάνο του για τα επόμενα χρόνια, με την ελπίδα πως ο παίκτης θα μείνει ικανοποιημένος και θα ασκήσει και αυτός από τη μεριά του πίεση στην ομάδα του.

Μάλιστα, στην υπόθεση του Σάντσες εμπλέκεται και ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της Χιλής μοιάζει να έχει… εξουσιοδοτηθεί από τη Γιουβέντους να «ψήσει» τον συμπατριώτη του για το «ναι». Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα καλοβλέπει την περίπτωση του Βιδάλ και δεν αποκλείεται να προτείνει ακόμη και ανταλλαγή, κάτι που στον ιταλικό σίγουρο το ξεκόβουν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: