Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Μπορούμε να τους χαλάσουμε το πάρτι»

Αισιόδοξος ότι η Κροατία θα πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ, αρχής γενομένης απ’ την πρεμιέρα με την Βραζιλία, εμφανίστηκε ο Νίκιτσα Γέλαβιτς.

«Μπορούμε να τους χαλάσουμε το πάρτι»
Βραζιλία, Κροατία, Μεξικό και Καμερούν είναι οι ομάδες που συνθέτουν τον πρώτο όμιλο του Μουντιάλ. Ο διεθνής φορ της Κροατίας, Νίκιτσα Γέλαβιτς, πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα του να πάει μακριά στην διοργάνωση.

Αρχικά, όμως, θεωρεί πρώτη προτεραιότητα τον εναρκτήριο αγώνα με τη «σελεσάο».

«Είναι πολύ συναρπαστικό που ξεκινάμε το τουρνουά εναντίον στους οικοδεσπότες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τη Βραζιλία και όλα τα μάτια του κόσμου θα είναι και στις δύο ομάδες, καθώς θα είναι η αρχή μιας τέτοιας εκδήλωση. Όλη η πίεση θα είναι στην Βραζιλία σε αυτό το παιχνίδι και θα πάμε σε αυτό με τίποτα να χάσουμε και ελπίζουμε να τους χαλάσουμε το πάρτι», δήλωσε ο Κροάτης και συνεχίζοντας είπε:

«Έχουμε εξαιρετικά κίνητρα για να τα πάμε καλά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως το ότι είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό μας στη Νότια Αφρική πριν από τέσσερα χρόνια. Οι παίκτες είναι όλοι αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε στη Βραζιλία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το μεγαλύτερο επίπεδο ποδοσφαίρου και κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε αυτού τους τύπους τουρνουά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: