Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ο «νέος» Κουρτουά… διώχνει τον «μεγάλο» Τσεχ!!

Την απόφαση να δώσει φανέλα βασικού στον Τιμπό Κουρτουά, πήρε ο Ζοζέ Μουρίνιο, κάτι που θα σημάνει την αποχώρηση του μέχρι πρότινος βασικού γκολκίπερ, Πετρ Τσεχ, από την Τσέλσι.

Ο «νέος» Κουρτουά… διώχνει τον «μεγάλο» Τσεχ
Μετά από μία φανταστική χρονιά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου αναδείχθηκε ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Primera Division, ο Τιμπό Κουρτουά θα γινόταν μεταγραφική επιθυμία πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Αυτό με την προοπτική πως ο έτερος -και αναντικατάστατος όλα αυτά τα χρόνια- τερματοφύλακας της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ θα συνέχιζε να βρίσκεται μόνιμα κάτω από τα δοκάρια, των Λονδρέζων. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει όμως διαφορετική άποψη…

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει αποφασίσει να καθιερώσει τον Βέλγο γκολκίπερ, στη βασική ενδεκάδα της Τσέλσι,σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο. Αυτό αναγκάζει τον Τσέχο διεκδικητή της θέσης να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη, όπως τον ενημέρωσε και ο ίδιος ο Μουρίνιο.

Στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο και η ηλικία των δύο άσων, με τον μεν Κουρτουά να έχει κλείσει τα 22 έτη και τον Τσεχ να έχει… πατήσει τα 32. Έτσι λοιπόν συνεχίζεται το κύμα αποχωρήσεων από τους «μπλε», μετά τους Λουίζ, Λάμπαρντ, Ετό και Κόουλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: