Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Παραμονή με τη βούλα του μπαμπά… Τουρέ!

Δεν αποχωρεί ο Γιάγια Τουρέ από την Μάντσεστερ Σίτι, όπως ξεκαθάρισε ο πατέρας του, Μόρι, αν και είχε ακουστεί πως ο Ιβοριανός δεν γνώριζε τον σεβασμό που θα ήθελε από τους «πολίτες».

Παραμονή με τη βούλα του μπαμπά… Τουρέ
Όταν σε μια σχέση ο ένας ξεχάσει τα γενέθλια του δεύτερου, ο τσακωμός είναι σίγουρος και ο χωρισμός έρχεται σαν επακόλουθο.

Η ευαισθησία αυτή διακρίνει και τον Γιάγια Τουρέ του οποίου τα γενέθλια δεν έγιναν αμέσως αντιληπτά από την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν του ευχήθηκε έγκαιρα.

Ακολούθησε το «καρφί» του Ιβοριανού χαφ για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του από τα αφεντικά του συλλόγου και οι φήμες πως ο παίκτης ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα δημοσιεύματα αυτά διέψευσε ο πατέρας του Γιάγια Τουρέ, Μόρι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο γιος του θα παραμείνει στους «πολίτες»: « Όχι δεν θα φύγει. Ούτε ήταν ποτέ επιθυμία μου να αποχωρήσει. Άλλωστε οι δραστικές αλλαγές φέρνουν συνήθως λύπη. Το όλο ζήτημα με τα γενέθλια έγινε επειδή ο Γιάγια πίστευε πως ήταν η καλύτερη στιγμή να δείξουν την ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο του. Πάντως είναι κάτι που θα λυθεί».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: