Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κεχαγιάς: «Με ψυχή και καρδιά»

Στο πάθος και την πίστη των ποδοσφαιριστών απέδωσε τη νίκη-παραμονή της Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα ο έντονα συγκινημένος Νίκος Κεχαγιάς.

Κεχαγιάς: «Με ψυχή και καρδιά»
Χαρούμενος αλλά και έντονα συγκινημένος ήταν ο Νίκος Κεχαγιάς μετά τη νίκη της Ξάνθης στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο τεχνικός των Ακριτών, μιλώντας στον ΟΤΕ, στάθηκε στην ψυχή και το πάθος των ποδοσφαιριστών του αλλά και στην απόλυτη συγκέντρωση της ομάδας του όλο το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας της.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν είναι σε θέση να απαντήσει για το μέλλον του και μίλησε για το προαίσθημά του… για τον «χρυσό» σκόρερ, Αντώνη Ράνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Βρεθήκαμε με ένα σουτ πίσω στο σκορ αλλά ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να το είχαμε πετύχει και νωρίτερα καθώς είχαμε ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Δεν περιμέναμε να μείνουμε με δέκα παίκτες αλλά δείξαμε ψυχή και καρδιά και γυρίσαμε ένα παιχνίδι που μας κρατάει για ακόμη μια φορά στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν είναι επιτυχία που σωθήκαμε αλλά ο τρόπος που το πετύχαμε μας δίνει το δικαίωμα να το χαρούμε τουλάχιστον σήμερα. Ήταν μεγάλο ερωτηματικό η ετοιμότητά μας γιατί όταν είσαι δύο μήνες χωρίς επίσημο ματς και με φιλικά χαμηλού επιπέδου. Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Για την φετινή πορεία: «Η ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά και είχε μεγάλη πτώση στα μέσα Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Δεν πρέπει όμως να τα αναλύσουμε δημόσια αυτά, εγώ έχω την άποψή μου και τη συζητάω εσωτερικά με τους ανθρώπους της ομάδας».

Για το μέλλον του και το σημερινό ματς: «Έκανα μια ερώτηση στον εαυτό μου, “Γιατί να συμβαίνει σε εμένα αυτό;”. Μου είχε τύχει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Έχω μεγαλώσει εδώ και πλέον έγινα προπονητής, έτσι υπάρχει ένα μεγάλο συναίσθημα για αυτή την ομάδα και προσπαθώ πάντα να δίνω ό,τι έχω. Δεν υπάρχει κάτι για το μέλλον μου. Θέλαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό ματς».
Για τον Ράνο: «Όταν ανέλαβα δεν είχε συμμετοχές και ψυχολογία. Σε μια χθεσινή κουβέντα που είχα με τον κύριο Πανόπουλο του είχα πει ότι ο Ράνος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Και στα φιλικά είχε πετύχει γκολ και γι’αυτό του έδωσα την ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: