Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Τα βγάζει από τη… μέση!

Δύο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού τακτοποιούνται την Πέμπτη. Ανανεώνει ο Ζέκα, ξεκαθαρίζει για Πράνιτς.

Τα βγάζει από τη… μέση
Αρκετές είναι ακόμη οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού της επόμενης περιόδου, αλλά δύο εξ αυτών αναμένεται να κλείσουν την Πέμπτη.

Θα γίνει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ζέκα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2017. Η αρχική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γεφυρωθεί και σε συνδυασμό με την αμοιβαία επιθυμία συνέχισης της συνεργασίας, όλα δείχνουν πως θα έχουμε συμφωνία.

Παράλληλα, θα γίνει ραντεβού και με τον εκπρόσωπο του Ντάνιελ Πράνιτς για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Ο Κροάτης μέσος έχει συμβόλαιο, αλλά υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει εφόσον βρει καλύτερους οικονομικούς όρους. Ο διεθνής άσος μπορεί να περιμένει το Μουντιάλ για να προσελκύσει μνηστήρες, αλλά οι «πράσινοι» δεν θέλουν να περιμένουν.

Σε ό,τι αφορά στις υποθέσεις των Καραγκούνη και Αμπέντ, δεν φαίνεται πως θα είναι άμεσες οι εξελίξεις, ειδικά στην περίπτωση του Αλγερινού μέσου που εξαρτάται από τις «ορέξεις» της Νιούκαστλ και δεν αναμένονται νεότερα πριν το τρίτο δεκαήμερο του μήνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: