Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Έκανε… πίσω για Χακόμπο!!

Αρνητική τροπή είχε για τον Σανθ Χακόμπο το ενδεχόμενο να επαναδραστηριοποιηθεί στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από σχετική… έρευνα διαπίστωσε ότι το κλίμα δεν είναι καλό για τον Ισπανό.

Έκανε… πίσω για Χακόμπο
Πριν από μία εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Σανθ Χακόμπο.

Ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΟΚ εκτιμά τον Ισπανό τερματοφύλακα για τις ικανότητές του και ήθελε να τον δοκιμάσει εν όψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, όπως γράφει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο 61χρονος προπονητής έκανε σχετική έρευνα στα αποδυτήρια και τη διοίκηση του συλλόγου, διαπιστώνοντας ότι το κλίμα δεν είναι και πολύ καλό για τον ιδιόρρυθμο γκολκίπερ.

Συγκεκριμένα, είδε ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στα αποδυτήρια και έτσι αποφάσισε να κάνει πίσω στην αρχική του σκέψη.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Χακόμπο να είναι έτοιμος να επαναπατριστεί, αφού ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει η Τενερίφη που παίζει στη Segunda Division.

Εν τω μεταξύ, η SportDay υπογραμμίζει ότι δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη στο θέμα της επικείμενης ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, αν και υπάρχει σχετική φημολογία.

Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός παρουσιάζεται… ξενερωμένος για την κατάσταση και περιμένει ακόμα μία ενημέρωση από την ΠΑΕ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: