Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ξεγράφει τους Ευρωπαίους ο Χίτζφελντ!!

Σχεδόν απίστευτη θεωρεί την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, ο Ότμαρ Χίτσφελντ ο οποίος έχρισε ως φαβορί της διοργάνωσης την διοργανώτρια χώρα.

Ξεγράφει τους Ευρωπαίους ο Χίτζφελντ!
Πολύ δύσκολα θα δούμε έναν πιθανό θρίαμβο ευρωπαϊκής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο Ότμαρ Χίτσφελντ.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «laureus.com», ο τεχνικός της εθνικής Ελβετίας τόνισε πως είναι σχεδόν ακατόρθωτη για τους Ευρωπαίους η διάκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώνει χώρα της Λατινικής Αμερικής και πόσο μάλλον στην χώρα του καφέ.

«Είναι πολύ πολύ δύσκολο για να κερδίσει μια ευρωπαϊκή ομάδα», ήταν η άποψη του 65χρονου προπονητή, για να προσθέσει: «Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση πως οι ευρωπαϊκές ομάδες δεν μπορούν να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο όταν γίνεται στην Νότιο Αμερική. Ούτε στην Ουρουγουάη, ούτε στο Μεξικό, ούτε στην Αργεντινή και σίγουρα ούτε στην Βραζιλία».

Επιπλέον επισήμανε πως οι γηπεδούχοι του Λουίς Φελίπε Σκολάρι έχουν την δυνατότητα να τοποθετήσουν την Βραζιλία ξανά στην κορυφή του κόσμου, κάτι που απέδειξαν πέρσι με την κατάκτηση του Confederations Cup.

«Οι προσδοκίες μπορεί να είναι λίγο παραπάνω από φανερές σε ένα εντός έδρας Παγκόσμιο Κύπελλο. Πριν ένα χρόνο όμως, η Βραζιλία έδειξε στο Confederations Cup πως μπορείς να χειριστείς αυτές τις ιδιαίτερες καταστάσεις», ήταν η τοποθέτηση του Χίτσφελντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: