Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Διάλεξε αντίπαλο για τελικό ο Μέσι!!

Την Βραζιλία και τον συμπαίκτη του, Νεϊμάρ, διάλεξε ο Λιονέλ Μέσι ως αντίπαλο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναγνωρίζει τα λάθη του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Διάλεξε αντίπαλο για τελικό ο Μέσι
Σ’ ένα Μουντιάλ με πολλές ιδιαιτερότητες, ο Λιονέλ Μέσι καλείται να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν πως δεν έχει πετύχει τίποτα σπουδαίο με την εθνική Αργεντινής.

Αν και η ομάδα του Αργεντινού μοιάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί, δεν ξεχνά κανείς πως όταν υπάρχει μία κραταιά Βραζιλία που θα αγωνιστεί στο «σπίτι» της, έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, όχι μόνο δεν θέλει να φτάσει σε μία πιο εύκολη κατάκτηση αποφεύγοντας την ομάδα της Βραζιλίας, αλλά τονίζει στην ισπανική «Sport» πως θέλει να αντιμετωπίσει στον τελικό τη «σελεσάο» και τον συμπαίκτη του Νεϊμάρ: « Είναι όνειρο να κατακτήσουμε το Μουντιάλ. Το ιδανικό θα είναι να το πάρουμε νικώντας στον τελικό τη Βραζιλία. Μακάρι να παίξουμε απέναντι στον Νεϊμάρ».

Ο 26χρονος επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Μουντιάλ του 2010, στη Νότιο Αφρική, όταν η «αλμπισελέστε» αποκλείστηκαν από την Γερμανία στα προημιτελικά και ακολούθησαν τα σχόλια για την αξία του: « Θέλουμε να πάμε πολύ καλά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, γιατί στο προηγούμενο έκανα πολλά λάθη. Όμως έχω μάθει από αυτά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: