Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Τελεσίγραφο ΑΕΚ σε Λάζοβιτς!

Μέχρι το προσεχές Σάββατο (14/6) θα περιμένει η ΑΕΚ την απάντηση του Ντάνκο Λάζοβιτς, όπως αναφέρεται στον σερβικό Τύπο. Αρκετά χρήματα φέρεται να ζητά ο έμπειρος επιθετικός.

Τελεσίγραφο ΑΕΚ σε Λάζοβιτς
Το ενδιαφέρον και η αναμονή έχουν και… όρια! Τους τελευταίους δύο μήνες, ο Ντάνκο Λάζοβιτς αποτελεί βασικός μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ για την επιθετική της γραμμή, με την «Ένωση» να έχει ενοχλήσει και… επίσημα τον έμπειρο Σέρβο φορ. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φέρεται να έχει δώσει διορία μέχρι το προσεχές Σάββατο (14/6) στον Λάζοβιτς για να απαντήσειμ καθώς δεν είναι διατεθειμένη να τον περιμένει για πάντα!

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Παρτίζαν, όμως σύμφωνα με μία ειδική ρήτρα που υπάρχει, μπορεί να το «σπάσει» και να φύγει για ομάδα του εξωτερικού χωρίς να πάρει χρήματα η ομάδα του Βελιγραδίου. Ωστόσο, μοναδικό –και μεγάλο- εμπόδιο για τη μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού στην ΑΕΚ είναι το οικονομικό, καθώς ο 31χρονος φορ φέρεται να ζητά περίπου στα 450.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν προτίθεται να δαπανήσει η «Ένωση».

Αυτή τη στιγμή, ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται σε διακοπές και τη Δευτέρα (16/6), οι άνθρωποι της Παρτίζαν τον περιμένουν να δώσει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: