Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Mundial 2014: Ωριμος Μέσι για κούπα!!

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την πεποίθηση για τελικό κόντρα στον Νεϊμάρ και μίλησε για την κατάκτηση, στην οποία ελπίζει ως πλέον πιο έμπειρος σε Μουντιάλ.
Εάν όλα πάνε καλά για την Αργεντινή,ο Λιονέλ Μέσι κάπου στα μισά του τουρνουά (24 Ιουνίου) θα γίνει 27 ετών. Θα βρίσκεται δηλαδή στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και θα έχει πλέον τις απαραίτητες παραστάσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ώστε να πετύχει τον... προορισμό του: να διαδεχθεί με κάθε τιμή τον Μαραντόνα. Ο ίδιος πάντως δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ.
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγο πριν ταξιδέψει στη Βραζιλία, αλλά μεταδόθηκε τώρα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα του, αλλά και εκείνος προσωπικά, θα κάνουν σπουδαίο Μουντιάλ: «Πιστεύω πως έμαθα από τα λάθη που έκανα στα προηγούμενα Μουντιάλ και ότι δεν θα τα επαναλάβω. Είμαι απολύτως βέβαιος πως το ίδιο ισχύει για όλη την ομάδα που είναι πολύ δεμένη και πανέτοιμη για αυτό που πρέπει να κάνει!»
Με αυτό το τελευταίο προφανώς θέλησε να ξεκόψει όσα λέγονται για την άσχημη σχέση του με τον εκλέκτορα της Αλμπισελέστε, κάτι που στη συνέχεια έθεσε ακόμα πιο ξεκάθαρα: «Δεν είναι πως στο παρελθόν δεν υπήρχε, αλλά τώρα με τον Σαμπέγια στην Εθνική έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα. Και τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου αυτό θέλαμε: ένα δεμένο σύνολο που να μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα».
Φυσικά από τη στιγμή που μίλησε έμμεσα για κατάκτηση, δεν θα μπορούσε να παραλείψει και το ποιον θα ήθελε αντίπαλο στον τελικό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ: «Μακάρι ο τελικός να είναι Αργεντινή-Βραζιλία. Μακάρι να παίξω κόντρα στον Νεϊμάρ!»
* Μακάρι να έχει δίκιο ο Μέσι και να εμφανιστεί καλύτερος, μιας και στα προηγούμενα 517 λεπτά που έχει σε Μουντιάλ, έχει πανηγυρίσει μόλις 1 γκολ σε 31 προσπάθειες!

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: